9 poze   3516 vizite

Par japonez Prosecco

Info www.sieberz.ro/termek/par-japonez-columnar-prosecco/
Efervescent ca şampania, zemos ca piersica şi crocant ca mărul. Acest amestec de arome este caracteristic pentru acest fruct exotic. Soi rezistent la boli. Chiar şi fără fructe atrage atenţia prin florile albe ca zăpada şi frunzele lucioase. Autopolenizator. Perioada de maturare a fructelor: începutul lunii octombrie.
Denumire ştiinţifică: Pyrus pyrifolia 'Prosecco'
parjaponezprosecco_an3_20180616_180019
parjaponezprosecco_an3_20180616_180019
parjaponezprosecco_an_3_20180616_180034
parjaponezprosecco_an_3_20180616_180034

Comentarii album • 1
kpk1ok 16 iunie 2018  
L-am cumparat si plantat in 2017, toamna. Avea cel putin 1m inaltime. Banuiesc ca avea 2 ani la sursa. Acum, la mine, face anul 3.
Are vigoare mare.
Anul acesta bineinteles ca nu a rodit, fiind primul an dupa plantare.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.